joi, 29 decembrie 2016

Vasile Ivașca. Cel de al șaselea Simț(Manas). Pratyahara aduce cele șase simțuri la nivel de funcționare superior. Jivatman criminalul din inimă. Marele examen a lui Hristos pe cruce. Prima lecție.






Mare Zeu Vasile, Vasile împreună cu Isus Hristos Mântuitorul Creștinătăți.

Mare Zeu Vasile, Vasile împreună cu Tati Shiva și Zeii Medii.

Da o să spuneți de ce Tu dai exemple cu Isus. Că doar El nu a practicat yoga. Da așa este El nu a practicat și nu a cunoscut Marii Zei, dar Eu practic yoga într-o zonă creștină și toată lumea creștină a auzit de Isus. În această lecție voi căuta să lămuresc ceva mai mult despre cel de al șaselea simț.
După cum văd Eu Marii yoghini Indieni nu au o gândire clară, precisă și nu au o experiență directă ce e cel de al șasele simț. Unde-va în India a fost revelatexistă cel de al Șaselea Simț. Da Upanishadele îl localizează în inimă și spun că are aspectul său afectiv, care îl diferențiază de funcții-ele pur intelective, cum ar fi jnana, buddhi, citta, prajana. În acest fel se permite termenului Manas să fie redat uneori prin echivalentul „inimă,” în sens larg, opus „minții.” Deci școlile filozofice Indiene îl consideră pe Manas în rândul simțurilor. Dar ca calitatea îi spun Simț intern, organ de legătură între simțurile periferice și organul cunoașterii care este Intelectul. Se consideră că el percepe date furnizate de simțuri, tot așa precum acestea percep datele lumii obiective. Da se disting trei aspecte principale ale Simțului Intern(Manas) și acestea sunt: 1. Aspectul său afectiv; 2. Aspectul echivalent deinimă,” în sens larg, opus „minții; 3. Manas este rândul simțurilor. Dar ca calitatea îi spun Simț intern, organ de legătură între simțurile periferice și organul cunoașterii care este Intelectul. În continuare voi analiza cele trei aspecte ale școlilor yoghine Indiene despre Manas. Dar voi spune ce zic Eu, cum l-am experimentat și cum îl voi denumi Eu în cadrul Yogi Noastre pe Manas.
1. Aspectul său afectiv. Cuvântul afectiv înseamnă afectivitate, sensibilitate, sentimentul față de o persoană, etc. Și acum voi lua exemplu Hristos Băiatul Bun dotat cu un puternic aspect afectiv. Un exemplu clar e Hristos cu cunoscutul cântecO oaie ce căzuse jos a ridicat-o El în brațe duios(frumos).” Iar Hristos spune „Lăsați copii să vină la Mine.Alt exemplu e în Tată-l Nostru unde Hristos spune „Facă-se voia Ta Doamne.Mai sunt și alte exemple a „Băiatului Bun vă uitați în Evanghelii.
Și acum băiatul Rău Mare Zeu Vasile, Vasile. Ce spun Eu „Facă-se voia Mea Mami Kundalini.” Și voia mea este să fiu Mare Zeu. Referitor la copii, Eu am verificat practic cum pute „o ființă umană” și copilul în brațele mamei lui. Așa v-am spus că Eu când eram obligatstau la coadăumpleam de negativită-ți care îmi făcea corpulpută ca ființa respectivă. După aceia ajuns acasă sau pe stradă, Marea Zeiță Kundalini prin vibrațiile Ei, scotea putoarea din corpul meu subtil. Acestă purificare se făcea în timp de o jumate de oră sau o oră, deci stăteam cu mirosul produs de ființele umane un timp foarte îndelungat. În acest sens Eu am elaborat pentru mine metode de a sta în contact cu ființele umane și acestea sunt: 1. Când am fost propagandist al partidului comunist între ani 1980 și 1990, Eu obligam cursanți să stea la 5 metri depărtare de mine. Cursanții se simțeau jigniți și îmi ziceaude ce te ții Tu așa de Mare,” că doar nu ești decât un simplu propagandist la forma de sindicat. Timp de 10 ani am păstrat distanța de 5 metri față de cursanți, dacă ei se apropiau de mine Eu mă îndepărtam de ei și în ultima fază îi atenționampăstreze distanța de 5 metri. În acest caz uni dintre ei au prins mare ură față de mine, dar nu am avut ce face, nu puteam suporta mirosul corpurilor lor. În acest caz Mami Kundalini m-a pedepsit și cu acest examen. Nu am avut ce face eram obligat de Mami Kundalinitrec și acest examen public. Din Evanghelie știțiIsus era în mijlocul maselor care îl împingeau în toate părțile și Isus nu a spus vreodată că le pute corpul. Deci Isus nu avea cel de al șaselea simț deschis. 2. Când Eu mergeam pe stradă mai întotdeauna mergem singur, rare ori însoțit de alte persoane. Dacă am mers cu o persoană și îi puțea puternic corpul sau era un mare „Vampir Energetic” căutam prin diverse mijloace să nu mă mai întâlnesc cu el. 3. Când mergeam pe stradă și vedeam că vine o persoană cu mari negativități îl urmăream și când ajungea cu un metru înaintea mea Eu făceam un pas în laterală și stăteam până ce el trecea.



Mare Zeu Vasile, Vasile împreună cu Marea Zeiță Mahakali.

Mare Zeu Vasile, Vasile în starea de Beakunva.


Al doilea aspect a celui de al șaselea simț în Inimă.

2. Aspectul echivalent deinimă,” în sens larg, opus „minții;Dar în inimă Eu v-am spus că se găsește Jivatman într-un lotus cu opt petale. Aceste opt petale au următoarele înclinații: 1. Către pioșenie; 2. Către somnolență și lene; 3. Către fapte de cruzime; 4. Incită a face rău; 5. Sălășluiește sete de plăceri; 6. Dorința de a călători; 7. Îndemn la senzualitate; 8. Îndemn la căutare de bunuri materiale. La un yoghin Superior Jivatman stă numai în mijlocul Lotusului Inimi. La o ființă umană(animal Zeiesc) Jivatman urcă și se plimbă pe petalele lotusului. Să zicem că se află pe petala a treia(Către fapte de cruzime), cum va acționa în acest caz. Să zicem că sunteți în America și aveți un pistol în mână, dacă Jivatman e pe petala a treia veți îndrepta pistolul spre trecători și veți începeîmpușcați în masă copii și oameni. După ce a comis crima Jivatman revine în mijlocu Lotusului și regretă fapta comisă, dar persoana respectivă e un criminal acum și va suporta legile nemiloase ale Karmei. Aceste opt calități ale Lotusului Inimi, poieți le-au denumit sentimente și le cântă foarte mult în poeziile lor. Tote crimele din zilele noaste, făcute în mase Eu le atribui lui Jivatman.
Jivatman. După cum vedeți Jivatman e în așa fel proiectat de Tati Shiva ca să înlănțuie ființele în Creația Sa. Acel salut creștinPace vouă” ce înseamnă de fapt? Înseamnă liniștirea inimi, adică Jivatmanstea în mijlocul lotusului să nu ne mai producă neplăceri. Flora spontană a sufletului sunt acele crime și lucruri neplăcute care ți-le face Jivatman fără voia ta. În acele momente omul nu e conștient de consecințele faptelor sale. Să i-au un exemplu la o ființă umană mentalul său e dominat de plăceri sexuale(primele trei chakre), dacă Jivatman stă mult și des pe a șaptea petală, îndemn la senzualitate, respectiva persoană devine posedat sexual. Persoana respectivă nu va putea scăpa de această dorință exagerată, pentru că Jivatman amplifică în el de mii de ori această dorință. În acest caz sunt multe metode de a aduce „Pace în Lotusul inimi” și al „obliga pe Jivatman” să stea în „mijlocul Lotusului liniștit” adică în pace. A. Metode religioase. 1. În acest caz vom spune de multe ori rugăciuneaTată-l Nostru.” 2. Vom spune rugăciunea inimiDoamne Isus-e Hristoase Dumnezeul meu Miluiește-mă pe mine păcătosul.3. Și alte rugăciuni adresate lui Dumnezeu și lui Isus, toate aceste rugăciuni făcându-se prin repetare de sute de mii de ori. În cadrul acestor metode religioase se domolesc cele opt calități, până simțim liniște în lotusul inimi. Aceste opt calități rămân în lotus, dar sunt înfrânate, domolite și anihilate până la o anumită liniște în mentalul ființei respective.

Mare Zeu Vasile, Vasile în postura Lotus.

Mare Zeu Vasile, Vasile execută Yoga Mudra.

Cum am experimentat Eu cel de al șaselea simț(Manas).
B. Metoda Yogi Regale. În Yoga Regală cea de a cincea etapă este Pratyahara. Această a cincea etapă numită PRATYAHARA este o etapă în yoga care cu greu se poate realiza, numai yoghini experimentați o pot realiza. Pentru a vă lămuri mai clar despre Pratyahara studiați lecția a șapte de la Dattatreya. Printre mari Yoghini a acestei metode se numără Dattatreya, Yajnavalkya și Patanjali. Această metodă constă în retragerea simțurilor de la obiectele lor. 3. Manas este rândul simțurilor. Dar ca calitatea îi spun Simț intern, organ de legătură între simțurile periferice și organul cunoașterii care este Intelectul. Pentru al aduce la un nivel superior de funcționare aceste cinci simțuri va trebui să practicați Pratyahara în mod obligatoriu. Partea întâi la Pratyahara. În această etapă vom opera asupra „Învelișului mental” numit MANOMAYA Kosha. Acest înveliș are cinci organe de cunoaștere(JNANAINDRYAS), în mod normal acestea sunt numite organe de simț și care sunt: 1.) nasul, prin care se exercită simțul mirosului; 2). limba, prin care se exercită simțul gustului; 3). ochii, prin care se exercită simțul vederi; 4). urechile, prin care se exercită simțul auzului; 5). pielea, prin care se exercită simțul tactil. Acest Kosha(înveliș) este efectul lui Sattva Guna, care predomină în el. Acest înveliș după cum vedeți este dotat cu „Puterea Cunoașteri (Jnana Shakti)” care este inerentă acestui înveliș. La nivelul acestui înveliș, observăm dacă avem sau nu avem PRANA, în învelișul de pranayama. Astfel o scădere a Pranei duce la diminuarea celor 5 simțuri și apariția bolilor, la apariția unor calități TAMASICE. În cadrul „Învelișului Mental ” se observă că mintea poate fi amestecată cu calități TAMASICE, RAJASICE ȘI SATTVICE. Calități tamasice. 1. Dorinți exagerate precum, bani mulți, femei multe, faimă mare, dorința de a umbla exagerat după bunuri materiale, etc. 2. Atașamentul față de lumea materială și valorile sale. 3. Mai sunt și altele ca furia, invidia, mânia, ambiție prostească, etc. Calități rajasice și sattvice, munca exagerată ca să susținem pe cineva din această muncă, dorința de a face numai bine, etc. Trebuie să fim bine înțeleși că și karma bună trebuie eliminată din canalul Sushumna nadi împreună cu karma rea. Deci binele și răul nu vă mai folosește la nimic.
Partea a doua a Pratyaharei. a). Metode de realizare. b). Cum se simte acest rezultat al restrângerilor simțurilor. a). Metode de realizare. 1. Prima ar fi ca yoghinul să fi parcurs cu succes primele patru etape în yoga adică Yama, Nyama, Asana și Pranayama. 2. Iar în etapa de Pranayama să apară toate cele trei faze foarte clar, adică Transpirația, Tremurul și Levitația. Fără să apară Levitația, dumnevoastră nu vă încadrați în cazul yoghinilor puri care se eliberează în 12 ani. 3. Vom practica Pranayama inferioară în ritm mediu << 4-16-8 >> sau mai superior << 8-32-16 >>. 4. Vom aduce Prana în fiecare chakră și o vom menține acolo cât putem. Dacă chakra nu vibrează o vom încălzi cu cărămidă caldă. Acest lucru se întâmplă pentru că faza Transpirația a fost prost făcută(adică incompletă) și în corpul dumnevoastră a mai rămas multă apă legată chimic. 5. Practicarea lui Likhita Japa cu Bija mantre-lor elementelor subtile care sunt: OM, HAM, YAM, RAM, VAM, LAM și cu Bija GAM a lui Ganesha. Se practică de 100 de mii de ori pentru fiecare literă. Rezultatul e că atunci când aveți succes cu mantre și dacă practicați Likhita cu mantra RAM veți simți cu intermitență cum sunteți arși pe Nabhi chakra. 6. Se practică Bhakti Yoga, iubire și adorare a Marilor Zei și Zeițe. În urma practicări lui Bhakti Yoga se ajunge ca Marii Zei să vă dăruiască Jnana(adică cunoașterea superioară) a chakre-lor. 7. Obținerea Jnanei de la Tati Shiva, vom duce Prana în Vishudha chakra și o vom menține acolo cât putem. Vom căuta să efectuăm de multe ori această Jnana și rezultatul o să apară. În momentul când apar rezultatele vom vedeaTatii Shiva se găsește în toată creația și nimic nu se poate fără El. Veți vedea că toată materia este din Pranava OM. Nu veți mai fugi după aur, femei și alte bogății ale vieții. Ca să puteți să înțelegeți aceste procedee care să le efectuați în cadrul Pratyaharei vă rog să consultați Yama, Nyama, Asana, Pranayama și Mantra Yoga din lecțiile trecute și să le practicați.
Scopul lui Pratyahara în cazul purificări inimi. Da Jivatman va sta pe cele opt petale, dar Eu vă spunlimităm efectul acestor opt calități și în final să-l obligăm pe Jivatman să fie adus în mijlocul lotusului. Nivelul de Prag al mentalului uman? Dacă în Lotusul inimi aceste opt calități sunt puternic diminuate, sub nivelul de prag de funcționare a mentalului ele nu se vor manifesta în mental. Dacă aceste opt calități au puterea de manifestare peste nivelul de prag, ele se vor manifesta cu putere în mentalul dumneavoastră fără să le puteți opri. În a doua ordine de metode v-am arătat cum se purifică chakr-ele prin Prana Shakti. Va trebui să aveți o viteză a Pranei în corpul dumneavoastră de minim 1,5 metri/secundă mai mare ca la ființele umane. Vechile metode Indieni nu impuneau acestă viteză, Eu o impun. Numai în acest caz în corpul dumneavoastră Prana vibrează cu 70 de bătăi/minut. În acest caz învelișul de Pranayana nu mai este o minciună sau o credință îl simțit continuu, etern, simțiți blocajele, strângerile și presiunile în corpul dumneavoastră. Ce v-am mai spus Eu? Că atunci când Marea Zeiță Kundalini sa ridicat în chakr-ele: Muladhara, Svadhisthana, Nabhi și Anahata, Ea cădea totdeauna spre Muladhara. Se oprea foarte mult în Svadhisthana chakra(cam 2 sau 3 ore) și îmi producea mari dorințe sexuale. În acele momente și clipe Jivatman se punea și El pe petala a șaptea sexuală. Era o nebunie sexuală nu le puteam controla.

Mare Zeu Vasile, Vasile la absolvirea  a clasei a-VII-a în Căbești în anul 1962.

Mare Zeu Vasile, Vasile în vrâstă de 57 de ani la Strungul din Arad.


Și acum dorințele sexuale exagerate supra-umane introdu-se în corpul meu de Mami Kundalini, Jivatman, Bagavan Vishnu și Bagavan Brahma.
Marea Zeiță Kundalini a elaborat un examen special de distrugere a mea. Voi spune ceva despre acest examen, dar sub formă condensată, urmând ca să-l relatez în lecția viitoare mai pe înțeles. Dar înainte ca să înțelegeți mai clar, voi da exemplu examenul lui Isus în fața Marilor Zeii.
Examenul lui Hristos. Dar pentru a înțelege acest examen al meu, vă voi relata examenul lui Hristos cu scurgerea sângelui din corpul Său. Isus a străbătut tot Israelul spunând pilde, învățături, vindecând oameni și înviind oameni. Una din aceste pilde și vindecări va constituii examenul Său Final, care este scurgerea totală a sângelui Său din corp și moarte Sa pe cruce. În acest fel avem pilda cu „Vindecarea unui om paralizat.Paraliticul este dus în fața lui Isus și acesta a constatomul e credincios și ia zis: „Omule, Păcatele îți sunt iertate.” Da evreii știau ceva că numai Dumnezeu poate ierta păcatele. Cum a iertat Isus păcatele? Avem clar exemplu cu apostolul Ioan când Isus i-a ridicat-o pe Mami Kundalini în Ajna chakra. În acest caz Isus prin ridicarea Mari Zeițe Kundalini a curățat canalul central Sushumna nadi de karma existentă acolo. Deci evrei nu cunoșteau acest tip de eliberare atunci și nici astăzi nu îl cunosc. Deci evreii au rămas blocați la Moise în timpul lui Isus, la Moise în timpurile de azi. Totuși azi sunt evreii care în recunosc pe Isus ca Mântuitor. După ce Isus trece acest examen, Marii Zei îi spun Mari Zeițe Kundalininu-i acceptă examenul. Motivația Marilor Zeii este că Isus nu a făcut nimic de la El. Isus a primit la 30 de ani puteri Yoghine de la Marea Zeiță Kundalini. Aceste puteri primite de Isus, El le-a folosit la maximu cu putință, pentru a câștiga o puternică glorie umană. Astfel deși Isus nu cunoștea Yoga și Marii Zeii El se dădea Mare. Și spunea în Gura MareEl îl urmează pe Dumnezeu în ierarhia cosmică a acestui Univers. Da, dar Marii Zei i-au spus Mari Zeițe Kundalini(Iehova) că nu-i acceptă examenul(ofranda) până ce Hristos nu este deposedat de puteri. Și astfel Isus e prins, judecat, condamnat, crucificat, sângele se scurge din corpul Său și în final moare.
Mai înainte o mică comparație. Între Adam omul vechi sau figura centrală a vechiului testament care este Moise prin care se dă legea Divină și Isus omul nou, Mântuitorul Omeniri. În scriptură nu scrie mare lucru, numai că Adam este omul vechi, incapabil să își stăpânească dorințele și mănâncă din pomul cunoașteri binelui și răului. Și astfel omul devine păcătos incapabil de a se mântui pe sine însuși. Și astfel e trimis Hristos ca Mântuitor al Omeniri. Eu am introdus patru lecții despre băiatul bun Isus și să le studiați. În aceste lecții Eu am subliniatTati Shiva a elaborat un program complex cu noul Mântuitor al Omeniri. Iar Marea Zeiță Kundalini execută și coordonează acest Mare Program. În același mod Mari Zeii sunt Profesorii examinatori. După ce Isus cutreieră Israelul în lung și lat învățând, vindecând și înviind oameni, Mari Zeii îi spun Marea Zeiță Kundalininu sunt de acord cu acest examen executat de Isus. În acest mod foarte deschis a Marilor Zei Ei îi zic Marei Zeiță Kundalini ca să-l deposedeze de puteri pe Isus și să-l omoare prin răstignire pe cruce că atunci Ofranda Ei va fi acceptată.
Cuvintele rostite de Hristos pe cruce. Acest fapt se și întâmplă și acum și Isus este țintuit în cuie pe cruce. Primele cuvinte „Tată, iartă-i, căci nu știu ce fac ! Evreii prezenți acolo, cărturari, bătrâni, preoți nu știau ce fac? Știau bine ce fac, omoară un om care a hulit pe Dumnezeu, conform religiei Iudaice a lui Moise. Evreii prezenți acolo împreună cu șefii lor, priveau scena muribundului, îl huleau și își băteau joc de Isus prin cuvintele: „Pe alții I-a mântuit; să Se mântuiască pe Sine Însuși, dacă este El Hristosul, Alesul lui Dumnezeu!” Ostașii de asemenea își băteau joc de El, se apropiau; Îi dădeau oțet și-I ziceau: „Dacă ești Tu Împăratul Iudeilor, Mântuiește-te pe tine Însuți! Toate hulele și cuvintele de batjocoră adresate lui Isus sunt fără răspuns. Marea Zeiță Kundalini îi luase toate puterile și Isus nu mai era decât un Mare Preot Indian un Mare Brahman. Deci așa cum v-am mai spus Isus a fost în India un mare Brahman, deci cunoște cele patru vede și propaga maselor religia Vedică. Obține eliberare și e acum în Paradisul Brahmanilor de unde e trimis ca să întemeieze o nouă religie cu un Paradis nou, unde El e Împărat și Mântuitor. În acestă calitate de Mare Preot Indian Isus își arată calitățile. Lângă El erau răstigniți și doi tâlhari, unul se comportă asemenea evreilor, iar celălalt îi spune: Adu-Ți aminte de mine, Doamne, când vei veni în împărăția Ta!” În acest fel Isus i-a răspuns: „Adevărat că astăzi vei fi cu Mine în Rai.” Totuși înainte de moarte pe la ceasul al nouălea, Isus a strigat cu glas tare zicând: „Eli, Eli, Lama Sabactani?” Tradus: Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai părăsit?”
Concluzii: Aceste cuvinte spuse de Isus pe cruce, arată clar că El este complet părăsit în acele momente de Marea Zeiță Kundalini. Din spusele lui Isus Eu văd că El dă vina pe poporul păcătos evreu care îl omoară pe cruce, fără să știe ce fac. Concluzia generală a mea este că dacă Isus ar fi făcut miliarde de învieri, Mari Zeii nu îi aprobau ofranda și astfel „Omenirea nu avea un Mântuitor. În lecția viitoare voi continua cu examenul meu sexual.

Mare Zeu Vasile, Vasile execută Sutra Neti.


Marele Zeu Vasile, Vasile cu echipa de șah C.P.L din Arad la Băile Herculane la campionatul diviziei B în anul 1986.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu